Foto: Marius Dalseg Sætre
Mårbu ligger idyllisk til ved nordenden av vannet Mår, rett ved grensa til Hardangervidda nasjonalpark. Rundt selve hytta finner du et vennlig småkupert terreng, og lenger unna høyreiste nuter og daler med topper opp i 1400 m høyde. Sommerstid er det mulig å ta båt over Mår helt fram til hytta, eller man kan gå inn. Mårbu ligger på Skartåkervollen langs Søre Nordmannsslepa. Denne vollen var danseplass i gammel tid.

Hytta er et naturlig stoppested under en hytte-til-hyttetur på Hardangervidda, men området innbyr også til flotte dagsturer, og egner seg godt for barnefamilier som ønsker å bo fast i flere dager. Det er i tillegg gode fiskemuligheter i nærheten av hytta, og båt kan leies.
På Mårbu finnes det hester, høner, griser og lamunger, når den betjente delen er åpen.

Hytta er betjent i sommersesongen og ved påsketider.
Den har 46 sengeplasser i 2- og 4-mannsrom, vaskerom, dusj og tørkerom.
Hytta serverer treretters middag hver dag.
Vi oppfordrer til å reservere plass på forhånd ved å ta kontakt med bestyrer.

Utenom sesong er det selvbetjent i sikringshytta (20 senger), som er låst med DNT-nøkkel.

Vi har innført gratis overnatting og redusert matpriser for barn på tur til Mårbu og Rauhelleren.

Husk gyldig medlemsbevis!

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.